Cegunk rendelkezesere all Onnek legkondicionalo gepek szervizeleseben. Szervizelest biztositunk ugy Marosvasarhelyen, mint a varos kornyeken is. Az Adial Electronic barmilyen legkondicionalo gep javitasi, szellozteto rendszerek es kozponti futesi problemaban a rendelkezesere all. Mivel a megfelelo tapasztalattal es a legujabb technologiaval rendelkezunk, cegunk a legjobb eredmenyeket garantalja, a legkisebb erofeszitessel.

Szervizelest biztositunk minden altalunk arusitott legkondicionalo gephez, kozponti futo rendszerekhez, elektronikus rendszerekhez, ventilatorokhoz, stb. Tovabbi kerdesekert, felvilagositasokert bizalommal tarcsazza az alabbi telefonszamok egyiket.

A legkondicionalo gepek szervizeleset (garancia vagy jotallasi idoszakban) egy jol meghatarozott osztaly biztositja, amelyben a minden csapat beavatkozasi gepekkel es a gyarto cegek altal iskolaztatott szemelyzettel van ellatva. Csapataink szakteruleteiknek megfelelo felszerelest hasznalnak, uj es felso minosegu anyagga felszerelve, biztositva igy a rendszerek optimalis mukodeset, mivel minosegi legkondicionalo gepek szervizeleset ajanljak. Felajanljuk azt a lehetoseget, hogy mentesuljenek fel egy surgossegi beavatkozas dij kifizetesetol, hogyha megkotnek egy LEGKONDICIONALO GEPEK SZERVIZELESEROL szolo szerzodest.

Service Aer Conditionat

Tovabbi legkondicionalo gepek szervizelesevel kapcsolatos reszletekert, elerhet minket a kovetkezo telefonszamon:0265.211002 vagy e-mailen: officeadial.ro , melyben kerjuk pontositsa a gep markajat, tipusat, kepesseget es az eszlelt problemat.

Leave a Reply