Az Adial Electronic legkondicionalo gepek karbantartasi szolgaltatasat kinalja minden Maros megyei legkondicionalo gephez, es jotallasban levokert is. A rendszerek karbantartasaban szakosott szemelyzetunk a kovetkezo motto szerint cselekszik: “Jobb megelozni, mint megjavitani”, felmentve ezzel az ugyfelet jovobeli nagyobb kiadasoktol, amit egy sulyos meghibasodas okozhat.

A rendszerek ellenorzese, ugy a garancia ideje alatt, mint annak lejarta utan, hosszabb eletet biztosit a gepek szamara, az On befektetese minimalizalasaval. Igy, a gepek karbantartasaval kikuszobolodnek a helytelen hasznalat okozta kellemetlensegek, illetve megnoveli a mukodes megbizhatosagat. Az idoben tortent kisebb alkatreszek csereje minimalis kiadasokkal megelozi a “surgossegi beavatkozast”, amely sokkal nagyobb kiadasokkal jar. A legkondicionalo gepek kellemetlen szagokat, kesobb pedig bakteriumokat es mikroorganizmusokat gyujtenek ossze a kondenzatorban, amely karosithatja az On egeszseget.Ez barmilyen markaju vagy teljesitmenyu gepnel megtortenhet. Megis a legkondicionalo gep egy nagy szukseglet es abban az esetben ha idonkent inspekcio tortenik, minden lehetseges kellemetlenseget elkerulhet. A legkondicionalo gepek idonkenti megtisztitasa es karbantartasa olcso muveleteket jelentenek, amely elosegiti a kesobbi kellemetlensegek megelozeset. Penzugyi szempontbol sokkal elonyosebb a legkondicionalo gepek karbantartasa, mintsem a lehetseges meghibasodasok jovatetele, amelyek a klimagepek helytelen karbantartasabol szarmazhatnak..

• Igy megelozheti azon kellemetlenseget, amely pont akkor jelenhet meg, amikor a legnagyobb szuksege lenne a gepre.

• A felszerelesre tobb iranybol avatkoznak be, a gep tisztitasa es higienizalasa vegett, ellenorizve ezt es visszahelyezi a hasznalati parameterekbe.

• A legkondicionalo gepek kellemetlen szagokat, kesobb pedig bakteriumokat es mikroorganizmusokat gyujtenek ossze a kondenzatorban, amely karosithatja az On egeszseget.Ez barmilyen markaju vagy teljesitmenyu gepnel megtortenhet. Megis a legkondicionalo gep egy nagy szukseglet es abban az esetben ha idonkent inspekcio tortenik, minden lehetseges kellemetlenseget elkerulhet. A legkondicionalo gepek idonkenti megtisztitasa es karbantartasa olcso muveleteket jelentenek, amely elosegiti a kesobbi kellemetlensegek megelozeset.

A legkondicionalo gepeken elvegzett muveletek a kovetkezok:

Mentenanta Aer Conditionat

1) Szuro mosasa;
2) Radiator (parologtato):
– tisztitas es bakterium ellenes szer
– zsirtalanitas
– kooldas
– fertotlenites
3) A ventilator turbinajanak az allapota;
4) A kondenzatortabla allapota (kondenzkozeg allapota);
5) Gepbeallitasok.

A kulso egysegeknel a kovetkezoket ellenorzik:

1) A mukodesi parameterek ellenorzese:
– mukodesi nyomasok
– kompresszor fogyasztasa
– ventilator fogyasztasa
2) Az elektronikai es huto kapcsolatanak az allapotaStarea racordurilor electrice si frigorifice;
3) A kondenzator tisztasagi allapota (kulso radiator);
4) A ventilator pengeinek a tisztasagi allapota;
5) A kondenzvisszaszerzesi tabla tisztasagi allapota (ha letezik ilyen)

Az ajanlat a SPLIT legkondicionalo gepekhez ervenyes, 7000 BTU es 18000 BTU kepesseggel.

INTRETINERE AER CONDITIONAT

Leave a Reply