hits counter

Pentru service aer conditionat, societatea noastra va sta la dispozitie. Asiguram service atat in Targu-Mures cat si in imprejurimile acestuia.

Adial Electronic va sta la dispozitie pentru orice problema de reparatii sisteme de aer conditionat, sisteme de ventilatie si centrale termice. Avand experienta necesara in domeniu si tehnologii de ultima generatie, firma noastra va garanteaza obtinerea celor mai bune rezultate cu un efort minim.

Asiguram service aer conditionat pentru toate aparatele pe care le comercializam, din gama aparatelor de aer conditionat, centrale termice, electrice, ventilatoare etc. Pentru intrebari, nelamuriri, cat si programari apelati cu incredere la unul din numerele de telefon de mai jos.

Activitatea de SERVICE AER CONDITIONAT (in perioada de garantie sau post-garantie) este asigurata de catre un departament bine structurat, dotat cu masini de interventie pentru fiecare echipa si cu personal scolarizat de firmele producatoare. Echipele noastre folosesc echipamente specifice domeniului, materiale noi si de calitate superioara, asigurand astfel o functionare optima a sistemelor, deoarece se ofera un service aer conditionat de calitate.Va oferim posibilitatea de a fi scutit de plata unei interventii “in regim de urgenta”, daca incheiati un contract de SERVICE AER CONDITIONAT.

Service Aer Conditionat

Pentru mai multe detalii despre service aer conditionat, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0265.211.002 sau prin e-mail: officeadial.ro , in care va rugam sa specificati marca aparatului, tipul, capacitatea si problema pe care ati constat-o.