hits counter

Proiectare Aer Conditionat

Adial Electronic ofera servicii de proiectare aer conditionat Mures pentru fiecare client, in functie de cerintele acestuia.

Adial Electronic colaboreaza cu firme recunoscute international (Mitsubishi, Climaveneta, Daikin, LG, Panasonic, Samsung etc), avand o vasta experienta in ceea ce priveste proiectarea instalatiilor de aer conditionat, instalatiilor termice, instalatiilor ventilare.

Societatea noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu un pachet complet de servicii in domeniul instalatiilor enumerate mai sus.

Proiectare Aer Conditionat

Solutiile propuse de noi in cadrul fiecarui proiect reprezinta raportul optim intre investitie si eficienta tehnica, urmarind folosirea ultimelor inovatii in domeniu si obtinerea unui cost minim din partea clientului.Experienta deosebita pe care o avem in acest domeniu de activitate reprezinta garantia profesionalismului si a seriozitatii cu care tratam orice proiect, garantand mereu rezultatele dorite de client. Adial Electronic va ofera si servicii de executie, intretinere, comercializare si consultanta.