hits counter

Mentenanta Aer Conditionat

Adial Electronic ofera servicii de intretinere , mentenanta aer conditionat in judetul mures pentru orice aparat de aer conditionat, cat si pentru post-garantie. Personalul nostru specializat in domeniul intretinerii sistemelor, se ghideaza dupa motto-ul “Mai bine previi, decat sa repari.”, scutind astfel clientul de costuri mai mari in viitor, in cazul unei defectiuni majore.

Verificarea sistemelor, atat in perioada garantiei, cat si dupa ce aceasta a expirat, asigura o durata de viata mai lunga a aparatelor, investitia dumneavoastra avand un cost minim. Astfel, prin intretinerea aparatelor se elimina neplacerile cauzate de o functionare necorespunzatoare si se mareste fiabilitatea de functionare. Prin schimbarea la timp a unor componente “mici” cu costuri minime se evita o interventie “in regim de urgenta” cu costuri mult mai mari. Aparatele de aer conditionat acumuleaza prin condens mirosuri neplacute si intr-un final, bacterii si alte microorganisme care va pot afecta sanatatea. Acest lucru se intampla indiferent de marca sau de performantele aparatului. Totusi, aerul conditionat este o mare necesitate si in cazul in care este realizata o inspectie periodica orice potentiala neplacere este evitata.Curatarea si intretinerea periodica a aparatelor de aer conditionat reprezinta operatiuni deloc costisitoare, ce va ajuta sa scapati de eventuale neplaceri ulterioare. Este mult mai avantajos financiar intretinerea echipamentului de aer conditionat decat remedierea eventualelor defectiuni ce pot aparea datorita neintretinerii corespunzatoare a aparatelor de climatizare.

• Evitati astfel si eventualul disconfort ce poate aparea daca aparatul se defecteaza exact cand ati avea mai mare nevoie.

• Asupra echipamentului se actioneaza pe mai multe fronturi, urmarindu-se curatarea si igienizarea echipamentului, verificarea si repunerea acestuia in parametrii constructivi.

Aparatele de aer conditionat acumuleaza prin condens mirosuri neplacute si, intr-un final, bacterii si alte microorganisme care va pot afecta sanatatea. Acest lucru se intampla indiferent de marca sau de performantele aparatului. Totusi, aerul conditionat este o mare necesitate si in cazul in care este realizata o inspectie periodica orice potentiala neplacere este evitata.

Operatiunile care se efectueaza asupra aparatului de aer conditionat, pentru un service de aer conditionat sunt:

Mentenanta Aer Conditionat

1) Spalare filtru;
2) Radiator (vaporizator):
– curatat si solutie antibacterii
– degresat
– detratat
– antibacterian
3) Starea de curatenie a turbinei ventilatorului;
4) Starea de curatenie a tavitei de condens (verificarea traseului de condens);
5) Setari aparat.

Pentru unitatile exterioare se verifica:

1) Verificarea parametrilor de functionare:
– presiuni de functionare
– consum compresor
– consum ventilator
2) Starea racordurilor electrice si frigorifice;
3) Starea de curatenie a condensatorului (radiator exterior);
4) Starea de curatenie a palelor ventilatorului;
5) Starea de curatenie a tavitei de recuperare a condensatului (daca exista).

Oferta este valabila pentru aparatele de aer conditionat SPLIT, cu capacitati intre 7000 BTU si 18000 BTU. Pretul este de 150 ron ( TVA inclus ).